JA – Jesse Architecture

 

 

KvK-nummer 65578864

Start 16-03-2016

 

Architectenregister 1.160201.004

 

Wie is Jesse Voerman:

© 22 mei 1973           Analytisch, conceptueel, omgevingsbewust, vindingrijk, enthousiast, bruggenbouwer.

Opleidingen:

1999 – 2005     WO      Master Architecture, Urbanism en Building Sciences (TU-Delft, faculteit Bouwkunde).

1993 – 1998     HBO     Bouwkunde (Haagse Hogeschool, sector Techniek).

 

Als persoon ben ik op zoek naar innovatie en het veranderingsproces van een duurzame samenleving, economie, architectuur en stedenbouw.

Ik heb een goed ruimtelijk inzicht en doorzettingsvermogen met vernieuwende ideeën, hetgeen resulteert in creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken, zowel in architectuur als op beleidsniveau.

Als teamplayer ben ik me ervan bewust van de kracht van een goed werkend en winnend team.

Essentiële eigenschappen, die ik daarvoor bezit, zijn het communiceren op verschillende niveaus en draagvlak creëren met als doel focus op een positief resultaat.

Mijn grootste passies zijn: architectuur en de mens.

 

JA – Jesse Architecture:

Een boetiek architecten en bouwkundig adviesbureau dat conform programma van eisen dat zich in eerste instantie op de particulieren opdrachtgevers van kleinschalige projecten op de woningmarkt richt.

Nu grote projecten.

 

Missie JA – Jesse Architecture is voor de opdrachtgever en (toekomstige)gebruikers de voorbereidingen verzorgen ter realisatie van een duurzaam functioneel gebouw, plek in de openbare ruimte en of stedenbouwkundig plan.

Als bouwkundige en architect het ontwerpen en helpen realiseren van betaalbare woningen, zelfbouwkavels, transformatie, renovatie, hergebruik, herontwikkeling, verbetering van gebouwen en versterken van de openbare ruimte.